Terug naar alle zorgverleners
Martine van der Helm

Martine van der Helm

Ergotherapie | Bergen

Meer over: Martine van der Helm

Ik ben sinds 2002 werkzaam als ergotherapeut. Ik werk veelal met ouderen, maar ik begeleid tevens volwassenen en mensen met een verstandelijke beperkingen. Mijn werkgebied is Bergen, Schoorl en omstreken. Ik behandel vooral bij de mensen thuis.   Naast mijn deelname aan het MS netwerk ben ik tevens actief in ParkinsonNet.  

Ik vind het een uitdaging om samen met de cliënt (en diens omgeving) te zoeken naar oplossingen om zo lang mogelijk zelfstandig te functioneren. De samenwerking van verschillende behandelaren vind ik heel belangrijk.

Locatie: Martine van der Helm

Over MS Netwerk Alkmaar

De missie van het MS Netwerk regio Alkmaar is om de kwaliteit van behandeling van mensen met MS te optimaliseren. In 2016 kwam de vraag vanuit de MS verpleegkundigen Chantal van Vliet en Susan Veldman van het NoordWest ziekenhuis in Alkmaar naar een netwerk waar verschillende zorgleners met affiniteit met MS aan konden deelnemen. Om via deze weg sneller contact te kunnen hebben met fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten in de buurt. Maar ook om binnen die beroepsgroepen makkelijker overleg te kunnen plegen bij vragen of problemen met MS-patiënten. In 2017 ging het netwerk officieel van start en sindsdien wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de korte lijntjes met het ziekenhuis en de zorgverleners onderling.

[ lees verder ]

Voor patiƫnten

bekijk therapeuten

Voor therapeuten

aanmelden als therapeut